Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[www.cravian.tk]

Nitas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym was zaprosic do gry na prywatnym serwerze traviana, jakim jest www.cravian.tk .

Parametry serwera:

Wersja: Travian 4

Szybkość budowania:

6

Szybkość ruchu wojsk:

6

administracja:

multihunter, support

złote monety: Tymczasowo brak możliwości zdobycia poza tutorialem

Adres: www.cravian.tk (Prawdopodobnie tymczasowo, później będzie domena pl)

Serwer jest jeszcze w fazie beta, ponieważ zawiera jeszcze kilka drobnych błędów i niedotłumaczeń, ale prace trwają.

Zapraszam do gry na serwerze i proszę o zgłaszanie błędów jak i nieprzetłumaczonych miejsc w grze :) .

Pozdrawiam.

//Proszę o zmianę nazwy tematu na [www.cravian.tk]Cravian - Prywatny serwer travian t4 - Ponieważ zapomniałem dopisac i wysłałem temat.

logo.png

Opublikowano

Nie znam się na Travianie. O co chodzi ci ,że wyzwania trwają 6H ? Raty na tym serwie są po prostu takie ,że jedna godzina to 6 godzin na normalnym serwerze

Wyzwanie dla bohatera . i czas trwania jego . 6H to w chu.. za dużo .. coś źle ustawili i prosił bym o naprawę :)

wiem że to beta dlatego się nie czepiam

Opublikowano

Zajrzę do tego, ale moim zdaniem po prostu masz wioskę w trefnym miejscu, bo u mnie jak sprawdzałem to wyzwania są od 25 minut do 9 godzin.

logo.png

Opublikowano

Mam nadzieje że logo itp zmienisz bo jeżeli admin travian orygianału to zobaczy to nie będzie z tobą dobrze.

1921.png

Opublikowano

Logo jest już zmienione, a mógłbyś mi wytłumaczyc dokładniej co masz na myśli z tymi renderami, bo niezbyt rozumiem o co ci chodzi?

logo.png

Opublikowano

Zostały już tylko 2 znane błędy, statystyki sojuszu oraz drobny błąd z przedmiotami u bohatera, przetłumaczone również prawie wszystko :).

logo.png

Opublikowano

ja niczego nie doradzam, wszelkie stawianie prywatnych serwerów gier jest nielegalne i możesz się spotkać z przykrymi konsekwencjami. robisz to na własną odpowiedzialność!

jeśli chcesz kompletnie uniknąć odpowiedzialności karnej to... już nic się nie zrobi :) musiał byś zamknąć projekt i założyć go pod inną nazwą, bo tu juz się rozwiało że cravian to priw, a tak to usuń serwer, zmień wszystkie grafiki, stwórz prawie że od nowa silnik i startuj pod nową nazwą i nigdzie nie pisz że to jakiś priw.

najlepiej to już po zrobieniu grafik napisz silnik od nowa i będzie luz :)

1346184056-U684255.jpg

Opublikowano

Tak jak mówi Perfect. Wystarczy ,że zmienisz grafike i ew. nazwy. Gre to moge sobie nawet założyć o nazwie Travjan.pl i gówno mi zrobią :D oczywiście po zmianie grafik itp. Pliki są wykonane przez jakiegoś użytkownika z ragezone nie pamiętam nicku więc do firmy traviana możesz spokojnie powiedzieć jeśli chodzi o pliki: Taki ch**

WymianaSMS.pl - wymień smsy na kupony paysafecard, steam lub doładowania telefoniczne!

Opublikowano

Właśnie miał miejsce restart serwera, więc nowi użytkownicy mają większe szanse na przebicie sie jeżeli się pośpieszą :).

Co do grafiki, to zabieram się za to od dłuższego czasu, żeby coś skminić, ale najpierw musze wyeliminować wszystkie błędy w kodzie :) .

logo.png

Opublikowano

Heumm...

Gdy podchodzę do rejestracji, piszę że nazwa, e-mail są już zajęte.

Nigdy nie grałem na tym serwerze, nie wiem czy to bug, nie bug.

Chciałem pograć, nie pogram :P

Opublikowano

Jeśli chcesz to możesz podać mi na pw maila, sprawdze w bazie, czy jest już taki, jeżeli to błąd(chociaż w sumie bardzo wątpie), to naprawie ;) .

logo.png

Opublikowano

Ok, miałeś na swojego maila założone konto, ale nie aktywowane, już możesz się zarejestrować na nowo ;) .

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...